рекламни стратегии

разработване на рекламен бюджет

външна реклама

проектиране и изпълнение на щандове за изложения

транспортна реклама

печатна реклама

телевизионна реклама

радио реклама

сувенири и корпоративни подаръци

 

рекламни стратегии

Успехът е планиране на успех. ХЕЛИ АРТ ще ви помогне да прецезирате посланията, насочени към крайния ви клиент и ще установи кои са правилните средства и носители за постигане на целите заложени в рекламната ви стратегия. Ще разработи вашата брендингова, продуктова или комбинирана рекламна стратегия в кратки срокове.

 

разработване на рекламен бюджет

Работата с определен от клиента рекламен бюджет е най-професионалният подход в рекламата. Този начин на работа дава възможност на агенцията да оптимизира максимално разходите, грижейки се за правилното таргетиране на аудитории и качественото изпълнение на заложените в рекламната стратегия на клиента цели.

 

външна реклама

ХЕЛИ АРТ разполага със собствени билбордове в София и страната. Освен тях фирмата има богат опит в изработването на светлинни реклами и табели с разнообразни форми, неонови реклами, а също така и позиционирането и изпълнението на реклами върху калкани.

 

проектиране и изпълнение на щандове за изложения

Участието в изложения изисква оригинално представяне и модерна визия, съобразени с корпоративната идентичност на фирмата. Това е ефективен и широко наложил се начин на реклама. Дизайнерите в ХЕЛИ АРТ ще проектират за вас оригинални щандове за изложенията, в които участвате за да предизвикат максимален интерес от страна на посетителите.

ХЕЛИ АРТ проектира и изпълнява надписи и изображения от PVC фолио за витрини на магазини и обществени заведения.

 

транспортна реклама

От много години вече апликацията на автомобили и други превозни средства е модерен и винаги актуален начин на реклама.

 

печатна реклама

ХЕЛИ АРТ разполага със собствена печатна база, което я прави силно конкурентна на пазара на печатната реклама. Изработва дипляни, календари, стикери, плакати, флаери, формуляри, книги, каталози и каталожни  приложения, а също така етикети и опаковки за широк спектър от продуктови гами.

 

телевизионна реклама

Рекламна агенция ХЕЛИ АРТ реализира своите възможности в създаването на TV-заглавки и клипове, и успешно обслужва своите клиенти в сферата на телевизионната реклама. Партньорството с водещо звукозаписно студио опосредства добро общуване и обслужване в електронните медии. Агенцията предлага като опция написването на сценарий и заснемане на телевизионни клипове, заставки,

радио реклама

ХЕЛИ АРТ може да ви предложи сценарии и запис на радиоспотове за ефир и изложения. Предлага също така планиране по часови пояси и предавания за да може максимално вашето послание да достигне до представителите на набелязаната от вас таргет група.

 

сувенири и корпоративни подаръци

ХЕЛИ АРТ предлага разнообразие от сувенири, електонни визитки, химикалки и часовници за корпоративни подаръци на всякакво ниво.