Хели арт

Рекламна агенция ХЕЛИ АРТ е частна българска компания. Създадена е през 1991 г. за работа в сферата на рекламното обслужване от екип от професионалисти, креативни личности, чиято единствена цел винаги е била добре свършената работа.
Ярък пример за качествата на екипа е създаването на визията и осъществяването на първото и едно от най-успешните ТВ шоу - "Супершоу Невада". Следвано от поредица известни предавания: "Шоу такси", "Фамилия топ шоу", "Кой е по-по-най", "Втори тото шанс" и др., в които Хели Арт остави своя отпечатък като стил и изпълнение. Към успехите на екипа маже да се добави и дългогодишната работата в изграждането на щандове за изложения с изключителна визия и оригиналност, отличени с грамота за атрактивно и ефективно представяне на "Ваканция и спа експо" 2015 г.
ХЕЛИ АРТ предлага на рекламния пазар индивидуален подход в изработването на рекламни стратегии и продукти. Големият многогодишен опит е натрупан благодарение на работа с много клиенти, всеки със своите специфични изисквания на които трябваше да се отговори. Всекидневното търсене и подбиране на най-добрите варианти и решения я превърна в гъвкава структура готова да приеме нови предизвикателства. Разполага с грижливо подбран екип и в детайли подготвен за работа в рекламната сфера.